суббота, 2 июня 2012 г.

Вафельные трубочки/Wafer tubules

























5 яиц, стакан сахара 200 гр, маргарин 200 гр, мука 200-300 гр Яйца взбить с сахаром, маргарин растопить и влить в смесь сахара с яйцами. Все перемешать и добавить муку до консистенции густой сметаны. Выпекать в специальной вафельнице, скручивать трубочки, пока блин еще горячий. Можно заполнить трубочки кремом.

5 eggs, glass of sugar of 200 grams, margarine of 200 grams, flour of 200-300 grams Eggs to shake up with sugar, margarine to kindle and pour in in a sugar mix with eggs. Everything to mix and add a flour to a consistence of dense sour cream. To bake in a special waffle iron, to braid tubules, while a pancake still the hot. It is possible to fill tubules with cream.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий