суббота, 2 июня 2012 г.

Пицца домашняя/Pizza house





















Для теста: 3 ст. муки, 1,5 ст. молока, 1 пачка маргарина, 1 пачка быстрых дрожжей, 2 ст. ложки сахара, соль по вкусу, 2-3 яйца.
Тесту дать постоять пару часов в теплом месте. Затем выложить на противень и разровнять. Выпекать до полуготовности. Достать. Верх смазать майонезом. 
Начинку по вкусу: грибы, колбасу, лук, помидор, соленый огурец и посыпать обильно сыром. Снова в духовку и до готовности.  


For dough: 3 glasses of a flour, 1,5 glasses of milk, 1 pack of margarine, 1 pack of fast yeast, 2 tablespoons of sugar, salt to taste, 2-3 eggs.
To dough let's stand a couple of hours in a warm place. Then to lay out on a baking sheet and to level. To bake to semi-readiness. To get. Top to grease with mayonnaise.
Stuffing to taste: mushrooms, sausage, onions, a tomato, a pickle and to strew the plentifully crude. Again in an oven and to readiness.

Комментариев нет:

Отправить комментарий