8 штук картофеля, 0,2 стакана муки, 1 шт лука, 0,5 чайной ложки соды, 1 шт яйца, 200 грамм мясного фарша, зелень.
Картофель и лук натереть на терке, прибавить яйцо, соль, муку, размешать. Фарш посолить, добавить лук, зелень. На горячую сковородку класть один слой картофельной смеси, второй слой фарша, третий слой картофельной смеси. Обжарить с двух сторон.
8 pieces of potatoes, 0.2 cups of flour, 1 piece of onion, 0.5 teaspoon soda, 1 pc egg, 200 grams of minced meat, herbs.
Potato and onion grate, add egg, salt, flour, stir. Minced salt, add onion, green. In a hot frying pan put a layer of potato mixture, a second layer of meat, a third layer of potato mixture. Fry on both sides.
Комментариев нет:
Отправить комментарий